Oog voor detail, veel kennis van metaal en hout
Ervaren in ontwerp en realisatie

Professioneel design met hout en metaal
“Ik heb het altijd heerlijk gevonden om met mijn handen te werken en iets tastbaars te maken. Toen ik al een aantal jaren werkte als gecertificeerde lasser kreeg ik steeds meer aanvragen om design trapleuningen te ontwerpen en te lassen. Vervolgens kreeg ik van particulieren en bedrijven uit Soest en omgeving allerlei leuke opdrachten om metalen tafels en tafels van metaal en hout te ontwerpen en te maken. Van het één kwam het ander. Vorig jaar heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en ben ik in Soest van start gegaan met mijn eigen 1-mans bedrijf. Mijn onderscheidende kracht? Ik luister heel goed naar de wensen van de klant en ga het liefst bij de klant op bezoek zodat ik direct een goed beeld krijg van de plaats waar het nieuwe meubelstuk moet komen. Dat is op zich niet uniek volgens mij. Wel uniek is mijn kennis en jarenlange ervaring met het bewerken, construeren, lassen en afwerken van allerlei metaalsoorten in combinatie met de toepassing van ongeveer elke denkbare houtsoort en constructie.”

Een meubelstuk is vaak heel persoonlijk
“Ik voer niet alleen maar uit, maar denk ook graag mee. Een bepaalde houtsoort van een tafelblad kan bijvoorbeeld heel onpraktisch zijn als je kleine kinderen hebt. En het kan handig zijn om je eettafel op te delen in 2 gedeeltes zodat je flexibel bent bij het inrichten van je interieur. Ik ben meubelontwerper maar het praktische aspect voor de klant verlies ik nooit uit het oog. Eventuele tekeningen en berekeningen kunnen van A tot en met Z door mij verzorgd worden. Het eindresultaat moet zijn dat u een uniek en betaalbaar meubelstuk geleverd krijgt waaraan u jarenlang elke dag opnieuw veel plezier beleeft. bespreken van mogelijkheden en prijzen.”

Unieke tafelonderstellen voor bedrijven/winkels
Naast complete tafels en kasten maak ik voor diverse bedrijven, waaronder houtverwerkende bedrijven/winkels, metalen tafelonderstellen. Ook hierbij is maatwerk mogelijk en gekozen worden uit vele vormen en afwerkingen. Enkele afwerkingen zijn matlak, glanslak en hoogglanslak. Uiteraard is er niet slechts keuze tussen zwart, wit en metallic maar is ongeveer elke denkbare kleur mogelijk. U wilt meer weten over mijn diensten en (haflfabrikaat)producten voor bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact op