Collectie

Betaalbare maatwerkmeubelen: o.a. eettafels en kasten

Veelzijdig in maatwerkmeubelen
Van Vulpen Design, gevestigd in Soest, mag u gerust een veelzijdige meubelmaker noemen. In nauwe samenwerking maak ik voor particulieren onder andere unieke eettafels, bijzettafels, tuintafels maar ook woonkamerkasten en speciale keukenrekken. Voor bedrijven ontwerp en realiseer ik onder meer grote bespreektafels en riante lunchtafels. Ook hierbij kan gekozen worden tussen algemeen design en stoer industrieel design. Naast tafels en kasten ontwerp en realiseer ik uiteenlopende bijpassende roestvrijstalen producten waaronder design kapstokken en design trapleuningen.

Standaardcollectie en ‘semi-maatwerk’

In mijn webshop kunt u een aantal door mij gemaakte meubelen bestellen. De levertijd voor deze producten uit mijn standaardcollectie is circa 3 weken. Wilt u deels of volledig maatwerk, neem dan vrijblijvend contact op.

Ook eikenhouten meubelen op maat

Ongeveer alles is mogelijk. Dat is natuurlijk het mooie van maatwerk. Bij mij heeft u een vrijwel onbeperkte keuze op het gebied van hout en de afwerking van het hout. Ook zijn er diverse manieren om de metalen delen van uw maatwerkmeubel te construeren en af te werken. Ik help u - tegen een betaalbare prijs - graag bij het verwezenlijken van uw ideeën. U heeft een ‘onmogelijke’ wens? Laten we dan snel afspreken en daag me uit!