Over het bedrijf

Bent u op zoek naar een deskundige gecertificeerde lasser in Soest of omgeving? Wilt u professionele design meubelen, metalen tafels of design trapleuningen ontworpen en gelast hebben? Van Vulpen Design helpt u bij al uw las- en metaalvraagstukken. Wij hebben ruime ervaring met het bewerken, construeren en lassen van metaalsoorten. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreide kennis van materiaal en techniek waardoor wij ons onderscheiden van andere lasbedrijven. Waarvoor u ons ook inschakelt, kwaliteit vormt altijd een speerpunt in onze dienstverlening. De laswerkzaamheden kunnen wij in onze eigen werkplaats voor u verzorgen, laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Neem nu contact met ons op!

Bij Van Vulpen Design voeren we uw opdracht niet alleen voor u uit, wij denken ook graag met u mee. Eventuele tekeningen en berekeningen kunnen compleet van a tot z door ons verzorgd worden. In overleg met u garandeert dit tevens de kwaliteit van het eindproduct. Bij u thuis langskomen om de opties te bespreken is voor ons geen enkel probleem en geheel vrijblijvend.

Wij maken niet alleen eigen ontwerp producten voor particulieren maar maken ook tafel onderstellen voor verschillende soorten bedrijven, neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Dennis van Vulpen

De man achter van Vulpen Design is Dennis van Vulpen. Gecertificeerd lasser, gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van mooie design meubelen en kwaliteitsproducten. Zijn specialistische kennis en brede ervaring op lasgebied maken van Vulpen Design een betrouwbare partner voor uiteenlopende laswerken. Klantgerichtheid en service vanaf het eerste uur is de kracht van Dennis van Vulpen en het succes van zijn bedrijf van Vulpen Design.

Roestvrij Staal

Robuust Hout

Pure Passie

Handgemaakte producten

Oog voor detail

Hoogstaande kwaliteit